آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها به تصویب مجلس رسید | افزایش حقوق، شامل تمام احکام کارگزینی کارکنان شهرداری‌ها می‌شود جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد پایان پروژه انسداد مرز خراسان رضوی تا انتهای ۱۴۰۴ مذاکرات مسقط دیپلماسی عزتمندانه ایران در برابر آمریکا سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات کماکان غیرمستقیم خواهد بود | مبنای ما در مذاکره فقط موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست تشکیل دو وزارتخانه «انرژی» و «آب و محیط زیست» در مجلس اعلام وصول شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیته هسته‌ای مجلس: تیم مذاکره‌کننده ایران کاملاً حرفه‌ای است سخنگوی دولت: باید از فضای فعلی برای ترمیم شکاف بین مردم و مسئولان بهره گرفت صدراعظم آینده آلمان: تا پایان جنگ، خبری از عضویت اوکراین در ناتو و اتحادیه اروپا نیست فرمانده نزاجا: طرح انسداد مرزی به طول ۹۰۰ کیلومتر در مرز با افغانستان برنامه ریزی شده است شورای همکاری خلیج فارس از مذاکرات عمان استقبال کرد دیپلمات با سابقه روس: مذاکرات مثبت و سازنده ایران و آمریکا، دلگرم‌کننده است موافقت مجلس با کلیات اصلاح قانون سرباز قهرمان گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه امارات و عمان درباره مذاکرات مسقط مقاومت، ۲ پهپاد رژیم صهیونیستی در مرکز غزه را شکار کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آزادی ۸۰ درصد از زنان بازداشتی اخیر در زندان قرچک| بازدید جمعی از فراکسیون زنان مجلس از زندان زنان

  • کد خبر: ۱۳۹۴۷۸
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
آزادی ۸۰ درصد از زنان بازداشتی اخیر در زندان قرچک| بازدید جمعی از فراکسیون زنان مجلس از زندان زنان
رئیس کمیته حقوقی و قضایی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: بر اساس آمار ارائه شده طی بازدید از زندان زنان قرچک ۸۰ درصد از بازداشت‌شدگان حواث اخیر این زندان آزاد شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، الهام آزاد، با اشاره بازدید از زندان زنان قرچک اظهار داشت: از سوی کمیسیون اصل نود و به عنوان رئیس کمیته حقوقی و قضایی این کمیسیون با همراهی تعدادی از اعضای فراکسیون زنان مجلس از این زندان بازدید و از نزدیک با تعدادی از دستگیر شدگان حوادث اخیر و لیدر‌های اغتشاشات کشور گفتگو کردیم.

وی افزود: بر اساس آمار ارائه شده ۸۰ درصد از دستگیرشدگان خانم این زندان، آزاد شده‌اند و مابقی در مرحله بررسی پرونده هستند و طی صحبت با این افراد مسائل و مطالبات آنان را شنیدیم.

وی با اشاره به برخی اخبار کذب از زندان زنان  و برخورد مسئولان زندان با دستگیر شدگان گفت: همه کارکنان داخل زندان و ریاست زندان نسوان خانم هستند و زندانیان از برخورد کارکنان و شرایط زندان رضایت داشتند.

نماینده نماینده مردم نائین در پایان خاطر نشان کرد: اصلی‌ترین مطالبه زندانیان تسریع در رسیدگی قضائی به پرونده‌های آن‌ها بود و اکثر این افراد بابت اتفاقات و اقدامات خود ابراز پشیمانی و ندامت می‌کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->